helloPMU csapata

Sziasztok!

A helloPMU csapatát korábban Swiss Color Magyarországként már ismerhettétek. Cégünk 2010 óta van jelen a hazai sminktetováló piacon, abban az évben debütáltunk a Swiss Color kizárólagos magyarországi forgalmazójaként. Termékpalettánk azonban 2023-ban két újabb márkával bővült, így elérkezett az idő, hogy a változáshoz a nevünk is igazodjon. Így lettünk helloPMU

Pici de lelkes csapatunk most már az amerikai LI Pigments és a szintén amerikai Microbeau sminktetováló készülékek képviselője is. Célunk, hogy a kínálatunk folyamatosan bővüljön és igazodjon a Ti igényeitekhez. 

De nemcsak a termékkínálatunkkal igyekszünk a szakemberek munkáját segíteni, hanem olyan szakmai rendezvények, workshopok, képzések, bemutatók szervezésével, ahol a kiváló minőségű termékek és eszközök mellé magas szintű tudást kínálunk. Ennek szellemében hívtuk életre annak idején a Sminktetováló Konferenciát, amelyet idén tizedik alkalommal rendezünk meg nektek!

Mi vagyunk azok, akik a márkák mögött állunk: Lajtavári AdriennNémeth Kata és Gönczi Júlia. A mi munkánk, hogy gyors, kedves, precíz kiszolgálásban legyen részetek, hogy ne maradjon bennetek megválaszolatlan kérdés, hogy kapcsolatban maradjunk, azaz a sales, marketing és kommunikáció.

Bennünket azonban számtalan szakember segít. Mentorunk, és cégünk tagja Vámos Monika, aki aktív részese volt annak, hogy a sminktetoválás meghonosult itthon is. Mára többnyire már csak a háttérből, de még mindig aktívan segít nekünk minden szakmai kérdésben.

Szakmai vezetőnk pedig Bizinker Katalin, akinél jobban senki nem ért a pigmentekhez. Ő az, aki gondoskodik arról, hogy a hozzátok eljuttatott információ szakmailag a lehető legrészletesebb és legprecízebb legyen. 

 

 

Swiss Color

Csúcsminőség és innováció

 

A Swiss Color márka egy világos víziót követ, hogy a sminktetoválás területén a világelső legyen. Eltökélten és innovatív ötletekkel tele folyamatosan arra törekszik, hogy egy olyan globális márkát építsen, ami a világ minden sarkába eljut. Szenvedéllyel és kompromisszumot nem ismerve fejlesztik a korszerű, biztonságos és csúcsminőségű termékeket. A termékek kialakítása, az alapanyagok kiválasztása, a gyártási folyamatok és ellenőrzések során két meghatározó szempont vezeti a gyártót: a termékek biztonsága és tisztasága, illetve a lehető legjobb általa elérhető eredmények.

A márkát Svájcban alapította Ingrid Bregenzer, 2003-ban. Ott találhatóak saját laboratóriumaik is, ahol a gyártás és termékfejlesztés folyik. Ausztriában található a cég nemzetközi üzleti székhelye, ahonnan a jelenleg 65 partnerországot is ellátják termékkel.

 

LI Pigments

Amerika után európai álom

 

1992-ben indult Darlene Story saját pigmentgyártó cége. Ekkor már évtizedes tapasztalattal rendelkezett, az alkalmazott a pigmentgyártásban. Lánya Mytia szó szerint a laborban nevelkedett. Hasonló lelkesedéssel, mint az édesanyja, vegyész és biológus tanulmányai után, ő is csatlakozott a céghez.

Az LI Pigments elhivatott csapata minden egyes kiszerelt terméket saját kezűleg tesztelnek színhelyességre és mikrobiológiai tisztaságra. Azonban nemcsak az elkészült termék esik át saját és független laboratóriumi teszteken, hanem a cég által felvásárolt alapanyagok is. Sosem fordult még elő, hogy a profitot a biztonság vagy a minőség elé helyezték volna.

Ha már megvetted a Sminktetováló Konferenciára a jegyedet, látogass el a webshopunkra és nézd meg a termékeinket!