Programok

Egy olyan Konferenciára invitálunk ahol hazai, elismert sminktetoválók mutatják meg a sikerük receptjét, ahol egyenlő esélyekkel indulhat mindenki!


Gyere el, legyél egy olyan szakmai közösség tagja, ahol összefogunk, és tanulunk egymástól!

1. nap: előadások és élő bemutatók

2. nap: Wow Brows Masterclass Megtelt!

 

10:00-10:30 Köszöntés - Bemutatkozik a HelloPMU Csapat
10:30-11:00 LI Aqua Global szemöldök színek - Bizinger Katalin
11:00-11:30 Golden Eyeshadow Füstös szemhéj - Inga Szologhjan
11:30-12:00 Újra hódít a Microblading - Nagy Kinga
12:00-12:20 WoW Brows púderes szemöldök - Komyatiy Timeya
12:20-13:30 Ebéd - Isteni finomságokkal készülünk!
13:30-14:00 Swiss Color ajakszínek - Bizinger Katalin
14:00-14:20 Lips For Kiss ajkak - Olcsvári Renáta
14:20-14:50 Életre kelt színkódok - Bizinger Katalin
14:50-15:00 Hozd ki a legtöbbet social media tartalmaidból! - Multilumen Entertainment
15:00-15:15 Kávészünet
15:15-17:45 ÉLŐ BEMUTATÓK - Olcsvári Renáta ajak, Komyatiy Timeya szemöldök
17:45-18:00 Ajándékosztás, zárás

 

Bővebben az előadásokról:

WOW BROWS - Timeya Komyatiy 

A konferencián bemutatjuk Timeya Komyatiy, nemzetközileg elismert sminktetováló szakember és oktató saját kifejlesztésű púderes szemöldöktetováló technikáját. Timeya egy előadásban beavatja a nézőket a technika különlegességébe, majd élő modellen az előrajzolástól, a színválasztáson át az utolsó simításokig végigvezeti a nézőket az eljáráson. A munkájához a teljesen megújult LI AQUA szemöldök pigmentsorozatból választ majd a modelljének megfelelő árnyalatot. Az interaktív bemutató alatt a nézőközönség a kérdéseit is felteheti Timeyának.

Ha ki akarod maxolni az élményt, és a legtöbbet hazavinni, akkor gyere el a Konferencia után két nappal (június 24-én) Timeya budapesti Wow Brows Masterclass-jára. Vegyél kombinált jegyet a két eseményre, és spórolj 20.000 Ft-ot.

FIGYELEM! A masterclassra a helyek korlátozottak, hiszen itt minden résztvevő saját modellen gyakorol! Így nemcsak megnézni tudod ezt a különleges technikát, de a gyakorlatban is elsajátíthatod Timeya minden fortélyát. A Masterclass részleteiről bővebbben az oldal alján olvashatsz.

 

LIPS FOR KISS - Olcsvári Renáta

A Wulop nemzetközileg elismert versenyén dobogós helyezést elért Olcsvári Renáta, most minket is beavat a titokba. Előadás és élő bemutató során megmutatja mitől is különleges az általa kifejlesztett, rétegező szájtetováló technika. Megtanulhatjuk, hogyan lehet olyan csodálatos eredményeket elérni, amilyet Renáta szokott, végigkövethetjük saját előrajzolási technikáját és végignézhetjük a teljes szájtetoválást élő modellen. Renáta a munkájához a Swiss Color méltán híres szájszíneit fogja alkalmazni, ráadásul egy érdekes csavarral. A Swiss Color árnyalatoknak ugyanis csak a képzelet szab határt. Most bemutatjuk, milyen sokrétűen is lehet keverni őket. Megismerheted az új bázis színeket is, ami új szintet hoz a keverés tudományába. Az interaktív bemutató alatt a nézőközönség a kérdéseit is felteheti Renátának.

 

 

Bizinger Katalin - Az ország legismertebb pigmentológia szakértője a színpadon!

Bizinger Katalin, a helloPMU szakmai vezetője, pigmentológia oktató igazi vegyész hozzáállással elemzi, tanulmányozza és használja a pigmenteket. Ő nem bízza a választást a véletlenre, oktatásain és bemutatóin is arra törekszik, hogy a szakembereket a tudatosságra és a tájékozódésra sarkallja. A konferenciára több izgalmas témával is készül.

 

ÉLETRE KELT SZÍNKÓDOK

Egy lenyűgöző előadás arról, hogyan ismerhetők fel a színkódok a gyógyult sminktetoválásokban
Jól hangzik az az idealisztikus elképzelés, hogy minden sminktetováló pontosan tudja, hogy melyik színalapanyag hogyan gyógyul adott tulajdonságú bőrben és márkától teljesen függetlenül tudatosan tud választani színt vendégének?
Ezzel a képi anyaggal gazdagon ellátott elméleti előadásban igyekszünk titeket komolyabban megismertetni a színkódok bőrbe gyógyulási hajlandóságairól.  
  • Melyik színkód színmélysége és színhőmérséklete hogyan befolyásolja a gyógyult eredményeiteket?!
  • Hogyan tudunk okosan bánni a színkódokkat a pontos színvégeredmények érdekében?!

 

LI PIGMENTS – AQUA GLOBAL Szemöldök sorozat bemutatója

A fenti témán túl Kata bemutatja a LI Pigments teljesen megújult AQUA Global szemöldök sorozatát. Lehull a lepel, hogy mi is a különbség a régi és az új AQUA pigmentek között. Megismeret veletek néhány olyan bestseller színt, ami garantáltan alapdarab és nagyon sokrétűen használható. Lesz szó az összetevőkről, a megtapadásról, a keverésről, a biztonságról és nem utolsó sorban a kiszámítható gyógyulásokról! Te is elveszett vagy? Csalódtál mostanában? Cserbenhagyottnak érzed magad? A régi pigmented nem felel meg az új EU-s szabályozásnak? Nem találod azt a pigmentet, amivel olyan gyógyulásaid lehetnek, amilyet elképzelsz? Ez a bemutató megadhatja a válaszokat a fejedben lévő kérdésekre.

 

SWISS COLOR – A szájtetoválás nagymestere

A Swiss Color szájtetováló pigmentjei jó okkal lettek piacvezetők. Ez a sorozat nem való mindenkinek. Használata kreativitást, sőt elményült tudást is igényel. Ha ezzel azonban rendelkezel, a határ a csillagos ég! A természetes, megbízhatóan gyógyuló árnylatok és azok keverése most még egy teljesen új bázis sorozattal is kiegészül. Kata bemutatja a kedvenc árnyalatokat és beszél majd a keverési lehetőségekről.

 

Golden Eyeshadow - Inga Szologhjan

Inga előadásában megismerhetjük a Golden Eyeshadow füstös szemhéj tetoválást ami egy elegáns, mindenki számára tökéletes választás, mivel többnyire barna színek dominálnak, így egy lágyabb, kifinomultabb végeredményt kapunk ami csodásan kiemeli a szemeket anélkül, hogy bárki észrevegye, hogy tetoválva van. A fekete szín csak a szempilla tövében jelenik meg amit egy lágy átmenet követ 2 barna színnel. 

Újra hódít a Microblading! - Nagy Kinga

Kinga rövid idő alatt ért el óriási sikereket és védjegyévé vált ez egyedi és természetes szemöldökkiegészítés.

Előadásában különböző grafikákkal fogja bemutatni, hogy miért fontos az egyedi és helyes szemöldöktervezés.

Ismertetni fogja azt a 9 pontos szempontrendszert amit az évek alatt felépített, mára pedig a saját stúdiójában a vele együtt dolgozó szakemberek is alkalmaznak. Ezen szempontok alapján alkotnak nap mint nap és Kinga szerint, a sikerük is ebben rejlik.

helloPMU – egy kis csapat egy különleges misszióval

Sokan ismerhetnek már bennünket, hiszen majd 15 éve stabil szereplői vagyunk a hazai sminktetováló szakmának. Korábban kizárólag a Swiss Color márka képviselőjeként hallhattatok rólunk, de a termékpalettánk bővült. Missziónk viszont ugyanaz maradt: elérhetővé tenni a tudást, megbízható, pontos szakmai segítséget nyújtani a szakembereknek, kidolgozni olyan eszközöket, amik a mindennapi munkát teszik lehetővé. Tesszük mindezt töretlen lelkesedéssel, a tőlünk telhető legnagyobb rugalmassággal és emberséggel. A konferencián kicsit mesélünk magunkról, a mögöttünk álló márkákról, hogy miért épp rájuk esett a választasunk és néhány meglepetéssel is készülünk.

 

Kecskés Áron - komoly beruházás nélkül is lehetnek figyelemfelkeltő tartalmaid!

A Multilumen Entertainment fiatal csapata reklámfilmek, zenei klipek készítésével foglalkozott elsősorban viszont hamar felismerték, hogy a TikTok és az Instagram korában rövidfilmes videókra van inkább szükség, így ebben a témakörben kezdtek oktatóvideókat gyártani.
Kecskés Áron, a cég alapítója egy nagyon izgalmas előadással készül amit kimondottan sminktetoválókra szab.
Megmutatja hogyan hozd ki a legtöbbet telefonos tartalmaidból. Lesz szó eszközökről, arról hogy mibe érdemes fektetni, mit érdemes megvenni. Fények, állványok, mikrofonok a gyakorlatban is: Az előadás végére pontosan tudni fogod, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a social media oldalaidon új vendégeket szerezz!

A Multilumen csapata a Konferencián egy saját standdal is jelen lesz ahol személyre szabott tanácsadást tartanak, bemutatják azokat az eszközöket amelyekről az előadásukban is szó lesz. 

"0" data-mce-fragment="1">

Hatalmas kedvezmények, rengeteg ajándék, fesztelen légkör, sok finomság vár!

 

 

 

HELYSZÍN

 

LA VIDA DUNA Rendezvényház
1138 Budapest Dunavirág u. 2-6.

Megközelítésről bővebben ITT

 

A rendevzény részleteit (program, helyszín, dátum) illetően a változtatás jogát fenntartjuk. 

 

 

 

Ha kíváncsi vagy hogy teltek a korábbi konferenciáink, nézz bele néhány videóba! 

2020

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

MÁRKÁINK